luni, 21 iulie 2014

NEFERICIREA SE TRATEAZA!

Am avut ocazia in ultima vreme sa primesc mai multe solicitari de la persoane nefericite, din diverse motive. Am fost in situatia de a trata nefericirea profunda, completa, dureroasa si am vazut ca poate fi un sentiment abisal care are puterea negativa a unei bombe atomice. Distruge sufletul si trupul, intineca orizontul si omul nefericit nu mai are capacitatea de a gasi in sine nici un motiv de speranta, nici o putere de a merge mai departe. 

Nefericirea trebuie tratata de urgenta, omul nefericit trebuie scos din iadul sau sufletesc inainte de a se afunda definitiv in intuneric si de a a junge la ganduri de sinucidere, ceea ce inseamna ca intr-un timp destul de scurt le va pune in practica. Nefericirea se trateaza, pentru a salva viata omului respectiv si pentru a-l reda propriei sale fiinte, care a fost atat de deteriorata incat a fost in pragul autodsitrugerii, al mortii.. 

Haideti, faceti-va curaj si recunoasteti deschis ca sunteti nefericite sau nefericiti si tratati de urgenta acest cumplit sentiment al nefericirii. Si asta pentru a va asalva fiinta si viata! Va astept cu bratele deschise pentru a va salva din haul nefericirii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu